« CRIMBO LIMBO KIT LIMITED EDITION »

Gepubliceerd op 29-11-2021

          Helaas niet meer bestelbaar

       GEWELDIG SINT OF KERSTCADEAU.

Scheepjes presenteert haar eerste Crimbo Limbo Kit, een mystery haakproject om de luwte van de drukke decemberdagen te vullen met creativiteit. Deelnemers aan het Mystery Shawl Project (en ook de verkopende winkeliers) krijgen een belangrijke taak: de inhoud van de Crimbo Limbo Kit moet geheim blijven tot Eerste Kerstdag! Op deze dag mag de zegel verbroken worden en kunnen deelnemers zich onderdompelen in een nieuw creatief haakavontuur.

De Limited Edition kits bevatten de materialen (exclusief haaknaald) voor het Evergreen Mystery Shawl project ontworpen door Tatsiana Kupryianchyk van Lilla Björn Crochet en biedt avontuurlijke beginners tot meer ervaren haaksters en hakers een plezierig haakproject.

Speciaal voor de Crimbo Limbo Kit is een unieke kleur Scheepjes Whirl en Scheepjes Whirlette geproduceerd. Ook is er speciaal voor deze kit een uniek YARN – The After Party patroon geprint. Belangrijk: Zowel de Special Christmas Edition garens als het YARN – The After Party patroon zijn alléén verkrijgbaar als onderdeel van de Scheepjes Crimbo Limbo Kit.


Kit inhoud:

- Patroon: YARN - The After Party Special Christmas Edition in Nederlands en Engels (UK terminologie)
- 1 x Scheepjes Whirl Special Christmas Edition
- 1 x Scheepjes Whirlette Special Christmas Edition
- 1 x Scheepjes Whirlette
- Een kleine verrassing
Haaknaald niet inbegrepen. Aanbevolen haaknaaldmaat: 3.00mm en 4.00mm (of andere haaknaald maat om juiste draadspanning te verkrijgen).

848-CrimboLimbo-1638206024.jpg